Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته گذشته میلادی نقطه‌ای از آمریکا رکورد بالاترین دمای هوای جهان را با 54.4 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) به نام خود ثبت کرد. حرارتی که برای جهان کنونی که نگران کننده به شمار می‌آید. در ماه گذشته نیز سیبری به عنوان یکی از سردترین نقاط جهان دمای 38 درجه‌ای را تجربه کرد. آبا بشر قادر به زندگی در دمای بسیار بالا در آینده خواهد بود؟

بی‌بی‌سی در گزارشی به وضعیت زندگی مردم در گرمترین نقطه جهان و حس و حال آنها پرداخته و زندگی آنها در گرمای طاقت‌فرسا را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصر ایران، "برندی استورات" در "پارک ملی دره مرگ" (Death Valley National Park) در کالیفرنیا کار می‌کند. او می‌گوید: فکر می‌کنم ما به عنوان ساکنان این منطقه از شدت گرما حال و حوصله‌ای نداریم.

"برندی استورات" در گرمترین نقطه زمین در منطقه "پارک ملی دره مرگ" در کالیفرنیای آمریکا کار می‌کند/ عکس: BRANDI STEWART

او می گوید: وقتی بیرون می‌رویم شدت گرما انقدر زیاد است که انگار یک سشوار روی صورتمان گرفته‌ایم.

در روز یکشنبه (16 آگوست- 26 مرداد) بالاترین دمای "قابل اعتماد" در کره زمین در "پارک ملی دره مرگ" کالیفرنیا و با  شاخص "54.4 درجه سی" یا "130 درجه فارنهایت" به ثبت رسید. این منطقه وسیع بیابانی پر از دره‌های باریک و عمیق، تَل‌های شنی و شنزارهای بلند در همسایگی ایالت "نوادا"ی آمریکا است. در تصویر "برندی" دستگاهی که درجه گرمای هوا را نشان می‌دهد نیز داغ به نظر می‌رسد.

سازمان جهانی هواشناسی  (WMO) می‌گوید هنوز در حال اثبات رکورد گرمی هوا در این منطقه است. اما برندی نیازی به اثبات کارشناسان برای گرم بودن هوا را ندارد.

این منطقه که کارشناسان و مردم از آن به عنوان "گرمترین نقطه جهان" یاد می‌کنند، خانه او و چند صد نفر دیگر است.

خانم استوارت 5 سال گذشته را در "دره مرگ" زندگی کرده و در بخش روابط عمومی پارک کار می‌کند.

او در این باره گفت: اینجا به حدی گرم است که شما نمی‌توانید عرق را روی صورت خود حس کنید زیرا زودتر از قدرت احساس شما، تبخیر می‌شود اما لباس‌هایتان خیس عرق خواهند شد.

"دره مرگ" کالیفرنیا معمولا به عنوان "گرمترین نقطه روی زمین" شناخته می‌شود/ عکس: REUTERS

روی تابلو نوشته است: توقف/ خطر گرمای بیش از اندازه/ قدم زدن [در این منطقه] پس از ساعت 10 صبح توصیه نمی‌شود/ عکس: رویترز

استورات می‌گوید مردم بیشتر روزهای تابستان در این منطقه را در خانه‌ها می‌گذراند. برخی نیز به کوه‌هایی اطراف می‌روند که معمولا کمی خنک‌تر است.

وی افزود: هنگامی که مردم به گرما عادت می‌کنند، آن را عادی می‌بینند و هر حرارت پائین‌تر از 26.6 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) (80 درجه فارنهایت) خنک یا کمی سرد به نظر می‌رسد.

هنگام خواب مردم شهر دارای تهویه مطبوع هستند. هوای خانه‌ها تا زمانی که برق باشد خنک خواهد ماند. زمانی که دمای هوا بالا می‌رود مردم هم تلاش بیشتری برای خنک‌تر کردن خانه‌های خود می‌کنند.

اکثریت افرادی که در این پارک ملی کار و زندگی می‌کنند، در محله "فرنس کریک" (Furnace Creek) ساکن‌اند. این مکان جایی است که بالاترین درجه هوا به ثبت رسیده و رکورد خود را نشان داده است. این شهر در حوضه طولانی و باریک یک آبریز و 85 متر پائین‌تر از سطح دریا واقع شده و رشته‌کوه‌های بلند و پر شیب نیز آن را احاطه کرده است.

"جیسون هزر" عضو سابق نیروهای نظامی آمریکا که اصالتا اهل مینه‌سوتا است، در حال حاضر در زمین گلف فرنس کریک کار و زندگی می‌کند. این زمین گلف پست‌ترین زمین گلف جهان است. (پائین‌ترین حالت نسبت به سطح دریا).

او در این باره می‌گوید: من 2 بار در عراق بوده‌ام. به خودم گفتم اگر در عراق دوام آورده‌ام، پس در دره مرگ هم زنده می‌مانم.

"جیسون هزر" از اکتبر سال 2019 در دره مرگ زندگی می‌کند و برنامه دارد برای مدتی در این منطقه گرم بماند/ عکس: JASON HESER

او که کارش را از 5:00 صبح تا 13:00 ظهر در زمین گلف آغاز می‌کند در این باره می‌گوید: روسا به ما گفتند زمانی که هوا گرمتر شود کار را از ساعت 4:00  صبح آغاز می‌کنیم. این در حالیست که ساعت 4 صبح درجه هوا بین 37 تا 40 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) است.

آب مورد نیاز برای حفظ زمین گلف از منابع آب زیرزمینی و چشمه‌ها تامین می‌شود. "هزر" نیز در گروهی قرار دارد که به حفظ شرایط خوب زمین گلف کمک می‌کنند.

وی افزود: ما هر روز مشغول حال چیدن علف‌های هرز، زیبا کردن زمین و جمع‌کردن سنگ‌ و زباله‌ها و شاخ و برگ درختان هستیم.

او گفت: ما هر روز درختان زیادی را جمع می‌کنیم زیرا این درختان به دلیل گرمای زیاد خشک شده و از بین می‌روند. بیشتر زمان ما در طول روز صرف بریدن شاخه‌ها و جابه‌جایی درختان می‌شود.

هزر در اکتبر 2019 به این منطقه آمده و عاشق شغلش است. او قصد دارد چندسالی در این منطقه بماند. این مرد می‌گوید زمستان در این منطقه مانند یک تابستان داغ در دیگر نقاط آمریکا است.

هزر در زمین "فرنس کریک" در منطقه "دره مرگ" کالیفرنیا زندگی می‌کند و در زمان فراقت به بازی گلف می‌پردازد/ عکس: GETTY IMAGES

او در تعطیلاتش در همین زمین که به شدت برای نگهداری آن تلاش می‌کند، بازی می‌کند.

هزر می‌گوید: من عاشق بازی گلف هستم. وقتی به اینجا رسیدم دما بسیار بالا بود. اگر با خود یک نوشیدنی خنک به زمین گلف بیاورید باید سریع آن را بنوشید زیرا در زمان بسیار کمی داغ می‌شود.

دمای روز یکشنبه در دره مرگ به عنوان گرمترین حرارت  "قابل اعتماد" روی زمین توصیف شده است. این حرارت 2 درجه بیش از چیزی است که در کتاب رکوردهای جهان به ثبت رسیده است. این رکوردها یک بار در 1913 در "فرنس کریک" در منطقه "دره مرگ" کالیفرنیا با حرارت 56.6 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) و بار دیگر در سال 1931 در کشور تونس با حرارت 55 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) به ثبت رسیده است. اما برخی از کارشناسان بر سر این اعداد و این حجم از گرما در این نقاط اختلاف نظر دارند.

"سیمون کینگ" از "بی‌بی‌سی وتر" (BBC Weather's) می‌گوید: دانشمندان و هوشناسان امروزی بر این باورند که دو درجه ثبت در کتاب رکوردهای جهان، چندان دقیق نبوده‌اند.

وی افزود: وقتی شما با حرارت زیادی مانند حرارت روز یکشنبه مواجه می‌شوید، سازمان هواشناسی جهانی بررسی‌های بیشتری را برای تائید این حجم از گرما انجام می‌دهد و با توجه به اطلاعات مختلف صحت آن را می‌سنجد.

"کریستوفر بارت" مورخ علوم آب و هوایی اعلام کرده است که حرارت ثبت شده در دره مرگ در سال 1913 کمی مشکوک است و با دیگر اطلاعات موجود از آب و هوای این منطقه نمی‌خواند. او می‌گوید درجه حرارت خوانده شده از روی دستگاه‌های سنجش حرارت هوا در فرنس کریک 2 تا 3 درجه بیشتر از دیگر دستگاه‌های موجود در ایستگاه‌های دیگر هواشناسی در منطقه اعلام شده است.

"دره مرگ" در کالیفرنیا یک منطقه وسیع بیابانی با تپه‌های شنی و شنزارهای بزرگ است/ عکس: EPA

به همین دلیل برخی از کارشناسان آمریکایی دمای روز یکشنبه را بالاترین دمای "قابل اعتماد و ثبت شده" خوانده‌اند. سازمان هواشناسی جهانی نیز می‌گوید به دنبال تائید این هوا است و اگر این اتفاق بیفتند این دما پس از گرمای سال 1913 در دره مرگ آمریکا و گرمای 1931 کشور تونس به  عنوان سومین دمای گرم جهان ثبت خواهد شد.

در استدلال برخی از کارشناسان، مکان‌های دیگری از جهان دما و حرارت بیشتری را نسبت به دره مرگ تجربه کرده‌اند اما به دلیل نبود سیستم‌های ارزیاب، دستگاه‌های حرارت سنج و ایستگاه‌های هواشناسی اطلاعی از آنها وجود ندارد.

بنابراین تا این لحظه "فرنس کریک" در منطقه "دره مرگ" کالیفرنیا گرمترین مکان جهان است.

هزر می‌گوید: مردم از من می پرسند این گرما چگونه است؟ بهترین راه برای توصیف آن این مثال است که اگر در حال پختن چیزی در فر باشید و کمی بعد برای چک غذا در آن را باز کنید، با فوران هوای داغ مواجه خواهید شد. اینجا هر روز و در بیرون  از خانه این حس را دارید.

_______________________________________________________

بیشتر بخوانید: 

*با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس) *گرم ترین مکان کره زمین کجاست؟ (عکس ماهواره ای) *10 رکورد طبیعی زمین (+عكس) لینک کوتاه: asriran.com/0037LZ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دره مرگ کالیفرنیا آمریکا گرمترین نقطه زمین 54 4 درجه سانتی گراد گرمترین نقطه درجه سلسیوس روز یکشنبه سانتی گراد دره مرگ زمین گلف پارک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟

گسترش تجمعات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا در اعتراض به تداوم جنگ غزه، به ورود پلیس به محیط دانشگاه با درخواست رؤسای دانشگاه‌ها منجر شد و بازداشت دانشجویان معترض را به دنبال داشت. بااین‌حال هنوز این اعتراضات ادامه دارد و دانشگاه‌ها صحنه رویارویی دو گروه از حامیان اسرائیل و فلسطین است که هر یک طرف مقابل را به تندروی و اسلام یا یهود هراسی متهم می‌کنند.

براین‌اساس، دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا در اعتراض به جنگ غزه متعهد شده‌اند که با وجود تلاش رؤسای دانشگاه‌ها و پلیس برای کنترل تظاهرات، به اشغال دانشگاه‌ها ادامه دهند. درحالی‌که اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک آغاز شد؛ اما به‌تدریج در خارج از ایالات متحده گسترش یافت. تظاهرکنندگان در سراسر کشور خواستار آن هستند که دانشگاه‌ها روابط مالی خود با اسرائیل را قطع کنند. در همین حال، مدیران کالج‌ها با چگونگی حفظ امنیت محیط دانشگاه‌ها در میانه تکثر عقاید سیاسی دانشجویان یهودی و فلسطینی، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

معترضان چه کسانی هستند؟

اعتراضات در آمریکا طیف گستره‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل گروه «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. سازمان‌دهندگان فلسطینی این اعتراضات به طور گسترده خشونت علیه طرف‌داران اسرائیل را رد کردند، اما برخی از دانشجویان یهودی به رسانه‌ها گزارش دادند که هدف شعار‌های یهودی‌ستیزانه قرار گرفتند.

خواسته‌های دانشجویان چیست؟

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل، تخلیه دانشگاه‌ها از شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌ببرند. در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، محروم شوند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند و کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. چه آنکه در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

اما خواسته‌ها در دیگر دانشگاه‌ها متفاوت بود. معترضان دانشگاه کلمبیا همچنین خواستند تا دانشگاه تمام روابط خود را با اداره پلیس نیویورک افشا و قطع کند. دانشجویان همچنین خواستار تحریم دانشگاه‌های اسرائیل هستند. به‌عنوان‌مثال، معترضان کلمبیا می‌خواهند دانشگاه روابط خود را با مرکز دانشگاه در تل‌آویو قطع کند. توقف دریافت پول پروژه‌های پژوهشی از اسرائیل برای پروژه‌هایی که به تلاش‌های نظامی این کشور کمک می‌کنند از دیگر خواسته‌های دانشجویان کلمبیا بود.

اعتراضات از کجا آغاز شد

جنجال در دانشگاه‌های آمریکا از روز دوشنبه در دانشگاه هاروارد آغاز و تیتر نخست اخبار آمریکا را به خود اختصاص داد. فارغ‌التحصیلان برجسته این دانشگاه، با صدور بیانیه‌ای مشترک، اسرائیل را " مسئول کامل" جنگ نامیدند. رئیس دانشگاه بعداً توضیح داد که گروه‌ها موضع دانشگاه را نمایندگی نمی‌کنند. در دانشگاه جورج تاون در واشنگتن‌دی‌سی، انجمن SJP (دانشجویان برای عدالت در فلسطین) تصمیم گرفت میزبان یک شب‌زنده‌داری در اعتراض به جنگ غزه باشد، اما به دلیل افزایش آزار و اذیت و تهدید به خشونت علیه دانشجویان فلسطینی، عرب، مسلمان و ضدصهیونیست در سراسر کشور، از ورود رسانه‌ها به این برنامه خودداری کرد.

جرقه نخست درگیری بین پلیس و دانشجویان نیز از دانشگاه کلمبیا آغاز شد. آنجا که یورش پلیس به کمپ تحصن دانشجویان در روز ۱۷ آوریل، جرقه گسترش سریع اعتراضات به سایر دانشگاه‌های آمریکا را زد و باعث شد تا دانشجویان در ۲۲ دانشگاه آمریکا، اعتراضات منظم و کمپ‌های تحصن برپا کنند.

در دانشگاه آریزونا، انجمن SJP (دانشجویان برای عدالت در فلسطین) برنامه اعتراضی خود را پس از آن که رئیس دانشگاه گفت بیانیه گروه ملی "حمایت از اقدامات حماس" "در تضاد با ارزش‌های دانشگاه ما" است، به دلیل نگرانی‌های امنیتی لغو کرد. ده‌ها تن از دانشجویان انجمن SJP دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس نیز باوجودآنکه اعضای دانشجویی آن در چند روز گذشته مورد آزار و اذیت و حمله قرار گرفته‌اند، راهپیمایی برای فلسطین را سازماندهی و برگزار کردند.

در همین حال در دانشگاه کلمبیا، درحالی‌که مقامات دانشگاه دسترسی عمومی به محوطه دانشگاه نیویورک را به‌عنوان یک پیش‌بینی امنیتی مسدود کرده بودند، دو گروه متشکل از صد‌ها دانشجو در تظاهرات طرف‌دار اسرائیل و طرف‌دار فلسطین با یکدیگر روبرو شدند. در این تجمع، حامیان فلسطینیان که بسیاری از آنها برای پنهان‌کردن هویت خود ماسک به‌صورت داشتند، تابلو‌هایی را در یک منطقه چمنی در نزدیکی کتابخانه دانشگاه در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «فلسطین آزاد». کمی دورتر، دانشجویانی که از اسرائیل حمایت می‌کردند، در سکوت پوستر‌هایی را با چهره اسرای اسرائیلی در دست گرفته بودند.

هم‌زمان با ادامه تحصن و اعتراضات دانشجویی در آمریکا به جنگ غزه، در جنوب کالیفرنیا دانشجویان حامی فلسطین و هواداران اسرائیل با عبور از موانعی که پلیس برپا کرده بود با هم درگیر شدند. به گزارش رسانه‌ها، اعتصاب دانشجویان دانشگاه تگزاس در آستین در حمایت از فلسطین نیز با ورود پلیس برای متفرق کردن معترضان با استفاده از اسب و تجهیزات ضدشورش منجر به دستگیری حداقل ۳۴ نفر شد. دو نفر از رسانه‌ها دستگیر شدند. بیش از ۵۰۰ دانشجو نیز روز چهارشنبه از کلاس خارج شدند و خواستار آن شدند که دانشگاه تگزاس از همکاری با تولیدکنندگان سلاح اسرائیل که در حمله به مردم غزه مشارکت داشته‌اند خارج شوند.

در دانشگاه مک گیل نیز اوضاع مشابه سایر دانشگاه‌ها بوده است. دانشجویانی که در محوطه دانشگاه مک گیل در همبستگی با فلسطینیان اردو زدند، معتقدند تا زمانی که دانشگاه از منابع مالی مرتبط با تولیدکنندگان سلاح، بانک‌های تجاری، شرکت‌های فناوری و سایر شرکت‌هایی که گفته می‌شود "در حمایت از رژیم آپارتاید اسرائیل هستند" خارج شود، جایی نخواهند رفت.

برخی از دانشجویان شب را در اردوگاهی متشکل از چادر‌های برپا شده خوابیدند. آنها پرچم‌های فلسطین و تابلو‌هایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «مک گیل نسل‌کشی را تأمین مالی می‌کند» و «مک گیل، دست‌های تو به خون‌آلوده است.» اردوگاه حدود ۲۰ چادر پس از آن برگزار شد که دانشجویان اعتراضات مشابهی را در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده آغاز کردند. انجمن دانشجویان برای عدالت در فلسطین، اوایل ماه جاری میلادی، لیستی متشکل از نام ۵۰ شرکت را منتشر کردند که دانشگاه در ان سرمایه گذاری می‌کند و این گروه‌ها معتقدند " با نسل کشی فلسطینی‌ها" ارتباط دارند.

برخورد پلیس با دانشجویان

برخورد پلیس با دانشجویان در آمریکا عمدتاً با درخواست رؤسای دانشگاه‌ها انجام شده و همین موضوع مورد انتقاد شدید دانشجویان قرار گرفته است. غالب بازداشت‌ها در دانشگاه به دلیل وقوع جرائمی همچون صدمه‌زدن به اموال دانشگاه یا تسخیر ساختمان‌های اداری انجام شده که مغایر با قوانین دانشگاه و قوانین آمریکا است. در همین راستا معترضان بعد از آنکه بیش از ۲۰ ساعت ساختمان همیلتون هال در دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردند، با برخورد پلیس مواجه شدند. در بیانیه‌ای که توسط سخنگوی دانشگاه کلمبیا منتشر شد، آمده است که افسران پس از درخواست کمک دانشگاه وارد محوطه شدند.

کارلوس نیوس، سخنگوی پلیس نیویورک نیز اذعان کرده که او هیچ گزارشی از آسیب‌دیدگی پس از درگیری دانشجویان با پلیس ندارد. این دستگیری‌ها بعد از آن آغاز شد که دانشجویان اولتیماتوم قبلی برای ترک اردوگاهی که در آن چادر زده بودند را نادیده گرفتند. پلیس طی دو هفته گذشته در سراسر ایالات متحده وارد دانشگاه‌های متعددی شده که منجر به درگیری و دستگیری بیش از ۱۰۰۰ نفر در سراسر آمریکا شده است.

در موارد نادر، مقامات دانشگاه و رهبران معترضان توافق کردند که اختلال در روال دانشگاه و مراسمات آینده دانشگاه را کنترل کنند. این در حالی است که اداره پلیس تأکید کرده که افسران بدون درخواست مدیریت کالج یا در صورت شرایط اضطراری وارد محوطه دانشگاه نخواهند شد.

این در حالی است که شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان آمریکا اعلام کرد بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در کمتر از ۱۵ روز از آغاز اعتراض‌های دانشجویان حامی فلسطین بازداشت شده‌اند

چرا با اعتراض دانشجویان برخورد می‌شود؟

در همین حال، تخمین زده شد که کل خسارت دانشگاه کالیفرنیای شمالی بیش از یک میلیون دلار است. رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات در دانشگاه کلمبیا در حمایت از فلسطین را محکوم کرد. چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در صحن سنا گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال ساختمان همیلتون دانشگاه، آزادی بیان نیست. این بی‌قانونی است. آنهایی که این کار‌ها را انجام دادند باید با پیامد‌ها و عواقبش هم روبرو شوند.»

جان کربی سخنگوی راهبردی شورای امنیت ملی ایالات متحده نیز به نقل از جو بایدن گفته اشغال یک ساختمان دانشگاهی "کاملاً اشتباه" است و "نمونه‌ای از اعتراض مسالمت‌آمیز نیست" سی‌بی‌اس نیز گزارش داد سارا شامی، سخنگوی جنبش جوانان فلسطینی دانشگاه مونترال گفته، " برخورد پلیس بخشی از یک الگوی بزرگ‌تر است که صهیونیست‌ها از مکانیسم‌های بوروکراتیک و مکانیسم‌های قانونی برای سرکوب فعالیت‌های فلسطینی استفاده می‌کنند. " او تأکید کرد که اعتراضات مسالمت‌آمیز باقی‌مانده است.

پیش‌ازاین، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا گفت که تضمین آزادی بیان و تظاهرات مسالمت‌آمیز "ضروری" است.

اکسیوس نیز با ابراز نگرانی سیاستمداران آمریکا از اعتراضات دانشجویان تحلیل کرده «اعتراض گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین به یک پویایی سیاسی دامن زده که پس از حمله هفتم اکتبر حماس آغاز شد و در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا می‌تواند بر نتیجه آن اثرگذار باشد.»

منبع: خبرآنلاین 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • ثبت زندگی سلاطین کوهستان در ارتفاعات برفی سوادکوه + فیلم
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی
  • فیلم/ در ون‌های پلیس چه می‌گذرد؟
  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • ناپدید شدن یک کودک در استان گلستان / یسنا کجاست؟